Loading...
Elérhetőségeink2018-06-28T19:33:42+02:00

Címünk:

VIII. kerület, Asztalos Sándor út 5-6. (Aréna pláza, Keleti pu. közelében)

Telefonszámunk: +36703213314
Ha inkább telefonálna, VISSZAHÍVJUK  ÖNT, így nem keletkezik Önnek költsége!

E-mail: ajanlat@reklamdekoracio.com

Kérjen tőlünk árajánlatot, csak kattintson: IDE

 

Cégadatok: 

Reklámdekoráció Kft.
Adószám: 22952424-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-946207

 

Google+ oldalunk: google.com/+ReklamdekoracioKft

Ajánljuk figyelmébe partner cégünket: JóaJáték Kft. – Bérelhető gyerekjátékok

 

Asztalos_belso_terkep_S

 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

MentésFontos tudnivalók

GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

  • Fóliázásra autót csak tiszta karosszériával áll módunkban átvenni, a fóliázás ára csak a felület zsírtalanítását tartalmazza.
  • A fóliák fényezett felületre vannak kifejlesztve.  A formaleválasztós, műanyag elemek fóliázását nem vállaljuk. A nem gyári fényezés a fólia eltávolításakor sérülhet!
  • A fólián minden felületi egyenetlenség átüt.
  • A frissen fényezett, polírozott, vízlepergetővel kezelt, kopott, hiányos lakkozású, elöregedett felületekre garanciát nem vállalunk, arra a fólia mérsékelten tapad.
  • Bizonyos típusoknál (pl. Skoda Octavia, Rapid, Chevrolet Lacetti, Japán autók, Mercedes) a kilincseket nem tudjuk leszerelni. Régebbi, esetleg sérült autókról nem szereljük le a kilincset.
  • Az autón lévő gyári feliratok eltávolításra kerülnek, ezeket – mivel a fólia kissé viaszos felületű – nem tudjuk az autóra visszaragasztani.
  • Garancia csak gyári fényezéssel és lakkozással ellátott felület esetén érvényesíthető. Utólagos fényezés esetén a garanciát nem minden esetben tudjuk biztosítani.
  • A tükörborítások, a küszöbök és a kilincsek fóliázására a garancia nem terjed ki!
  • Az elkészült gépjárműveket langyos vízzel, semleges PH értékű samponnal, kézi mosóban javasoljuk tisztítani, olajszármazékok és agresszív vegyszerek mellőzésével.
  • Kerülje a bogarak dörzsöléssel vagy nagynyomású mosóval történő tisztítását!

IDŐPONT FOGLALÁS, MÓDOSÍTÁS, LEMONDÁS

A már egyeztetett-, és lefoglalt jármű dekorációs időpont 5 munkanapon belül történő lemondása esetén, amennyiben grafikai tervezési munkák történtek, úgy ennek díját a nem kedvezményes áron, a gépjármű fóliázás költségének pedig 20%-át kiszámlázzuk az időpontot lemondó ügyfél felé.

Amennyiben egy későbbi időpontban a jármű dekorációját elvégezzük, a kedvezményes grafikai munkadíjon felüli összeget, és a kifizetett fóliázási költség 20% felét a végszámlában jóváírjuk.

GRAFIKAI ANYAG LEADÁS

Amennyiben Önök adják a nyomtatandó anyagot, úgy psd, eps, tif, ai, pdf formátum a megfelelő (ill. egyeztetés szükséges), a szövegek legyenek göbévé konvertálva! A hozott anyagot csak nyomtatjuk (nem ellenőrizzük a tartalmát semmilyen tekintetben), előkészítést azzal kapcsolatban,  külön kérésre szívesen  vállalunk!