Autó matrica2021-02-17T22:02:16+01:00

Autó matrica

Reklamdekoracio

Minőségi autómatrica, autó dekoráció, prémium anyagokkal, garanciával, kedvező áron Ön szerint lehetetlen?
Megmutatjuk, hogy NEM.

Árajánlat kérés


NE HIGGYEN EL MINDENT AMIT ÖNNEK MONDANAK!

A piacon sokan vannak, akik megígérnek mindent. De nincs kellő tapasztalatuk, rossz anyagot használnak, aminek az eredménye, hogy hetek alatt “visszajön” a fólia az autóról.  Nagy meglepetés érheti, amikor eltávolítja a sárga fóliát és alatta össze-vissza van vágva az autója. Mert kapkodó, hozzá nem értő rakta fel az autóra a fóliát. Az általunk az elmúlt évtizedben teljes felületen dekorált autók 100%-át öntött fóliával készítettük. Ezekkel soha nem volt komoly probléma. Minden egyes, az általunk tervezett és kivitelezett autódekoráció lezárásaként egy minőségi bizonyítványt állítunk ki az elvégzett munkáról.

Fontos tudnivalók

GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

  • Fóliázásra autót csak tiszta karosszériával áll módunkban átvenni, a fóliázás ára csak a felület zsírtalanítását tartalmazza.
  • A fóliák fényezett felületre vannak kifejlesztve.  A formaleválasztós, műanyag elemek fóliázását nem vállaljuk. A nem gyári fényezés a fólia eltávolításakor sérülhet!
  • A fólián minden felületi egyenetlenség átüt.
  • A frissen fényezett, polírozott, vízlepergetővel kezelt, kopott, hiányos lakkozású, elöregedett felületekre garanciát nem vállalunk, arra a fólia mérsékelten tapad.
  • Bizonyos típusoknál (pl. Skoda Octavia, Rapid, Chevrolet Lacetti, Japán autók, Mercedes) a kilincseket nem tudjuk leszerelni. Régebbi, esetleg sérült autókról nem szereljük le a kilincset.
  • Az autón lévő gyári feliratok eltávolításra kerülnek, ezeket – mivel a fólia kissé viaszos felületű – nem tudjuk az autóra visszaragasztani.
  • Garancia csak gyári fényezéssel és lakkozással ellátott felület esetén érvényesíthető. Utólagos fényezés esetén a garanciát nem minden esetben tudjuk biztosítani.
  • A tükörborítások, a küszöbök és a kilincsek fóliázására a garancia nem terjed ki!
  • Az elkészült gépjárműveket langyos vízzel, semleges PH értékű samponnal, kézi mosóban javasoljuk tisztítani, olajszármazékok és agresszív vegyszerek mellőzésével.
  • Kerülje a bogarak dörzsöléssel vagy nagynyomású mosóval történő tisztítását!

IDŐPONT FOGLALÁS, MÓDOSÍTÁS, LEMONDÁS

A már egyeztetett-, és lefoglalt jármű dekorációs időpont 5 munkanapon belül történő lemondása esetén, amennyiben grafikai tervezési munkák történtek, úgy ennek díját a nem kedvezményes áron, a gépjármű fóliázás költségének pedig 20%-át kiszámlázzuk az időpontot lemondó ügyfél felé.

Amennyiben egy későbbi időpontban a jármű dekorációját elvégezzük, a kedvezményes grafikai munkadíjon felüli összeget, és a kifizetett fóliázási költség 20% felét a végszámlában jóváírjuk.